URVAL AV GRUPPSOLS KUNDER

”Tesla Toel” i Öjersjö

Toel arbetar till vardags som systemutvecklare. Toel har också en egen YOUTUBE kanal där han diskuterar mycket om elbilar. Toel och hans familj kör elbilen Tesla Model X. 

Toel valde att installera en FERROAMP ENERGYHUB XL 28 tillsammans med våra helsvarta SVERIGEPANELEN SUPERBLACK solcellspaneler. För att producera tillräckligt med solel för att täcka upp både fastighetens elförbrukning och elbilens elförbrukning installerades det solceller på ÖST taket, VÄST taket och SÖDRA fasaden. 

I videon går Toel igenom sin anläggning och fördelarna med Ferroamp ENERGYHUB. och hur han kan hålla koll från sin elbil.

Rolf Johansson i Öjersjö

Rolf Johansson bor i Mossenområdet i Öjersjö i närheten av Göteborg och har nära till naturen och ofta är han ute i skogen med sin Basset Griffon och jagar. 

Rolf var GruppSols första kund och installerades under december 2018. Hans solcellsanläggning består av en Fronius SYMO växelriktare och solcellspaneler från Canadian Solar.

solceller tesla

Hamid Raziullah – Vice President Tesla West Sweden

Hamid Raziullah är en duktig entreprenör som driver bolaget DataNova. Hamid är också aktiv i elbilsdebatten och Vice President i Tesla West Sweden och driver även YouTube kanelen Elbilssnackarna.  

Hamids familj kör idag helt fossilfritt med sina Tesla Model X och Tesla Model 3. 

GruppSol har levererat två solcellsanläggningar till Hamid och hans familj. 

Anläggning 1: Ferroamp Energyhub 14kW + SVERIGEPANELEN SUPERBLACK + NILAR 5.75kWh batteri

Anläggning 2: SolarEdge + SVERIGEPANELEN SUPERBLACK 

Denna video är från Tesla West Swedens grillfest och visar många fina Tesla bilar men även Hamids solcellsanläggning. 

Magnus Johansson – ordförande Elbil Sverige

Magnus Johansson bor i närheten av Trollhättan och är en pionjär inom elbilar och solceller. Magnus jobbar till vardags som ingenjör hos elbilsbolaget NEVS i Trollhättan. 

Magnus jobbar också hårt med att få flera människor att gå över till elbilar i sin roll som Ordförande i Elbil Sverige som han varit med och startat upp. 

GruppSol har tillsammans med Elbil Sverige instiftat priset SOLELBILEN till en elbil som har längst årlig körsträcka.