URVAL AV VÅRA REFERENSER

"Tesla Toel" i Öjersjö

Toel arbetar till vardags som systemutvecklare. Toel har också en egen YouTube kanal där han diskuterar bl a elbilar. Toel och hans familj kör elbilen Tesla Model X.

Toel valde att installera en FERROAMP ENERGYHUB XL 28 tillsammans med våra helsvarta SVERIGEPANELEN SUPERBLACK solcellspaneler. För att producera tillräckligt med solel för att täcka upp både fastighetens och elbilens elförbrukning installerades solceller på öst- och väst-taket samt södra fasaden.

I videon går Toel igenom sin anläggning och fördelarna med Ferroamp ENERGYHUB. och hur han kan hålla koll från sin elbil.

Rolf Johansson i Öjersjö

Rolf Johansson bor i Mossenområdet i Öjersjö i närheten av Göteborg och har nära till naturen och ofta är han ute i skogen med sin Basset Griffon och jagar

Rolf var GruppSols första kund och installerades under december 2018. Hans solcellsanläggning består av en Fronius SYMO växelriktare och solcellspaneler från Canadian Solar.

Hamid Raziullah
- Vice President Tesla West Sweden

Hamid Raziullah är en duktig entreprenör som driver bolaget DataNova. Hamid är också aktiv i elbilsdebatten och Vice President i Tesla West Sweden samt driver även YouTube kanalen Elbilssnackarna.

Hamids familj kör idag helt fossilfritt med sina Tesla Model X och Tesla Model 3.
GruppSol har levererat två solcellsanläggningar till Hamid och hans familj.
Anläggning 1: Ferroamp Energyhub 14kW + SVERIGEPANELEN SUPERBLACK + NILAR 5.75kWh batteri

Anläggning 2: SolarEdge + SVERIGEPANELEN SUPERBLACK
Denna video är från Tesla West Swedens grillfest och visar många fina Tesla bilar och även Hamids solcellsanläggning.

Magnus Johansson
- Ordförande Elbil Sverige

Magnus Johansson bor i närheten av Trollhättan och är en pionjär inom elbilar och solceller. Magnus jobbar till vardags som ingenjör hos elbilsbolaget NEVS i Trollhättan.

Magnus jobbar också hårt med att få fler människor att gå över till elbilar i sin roll som ordförande i Elbil Sverige som han också har varit med och startat upp.

GruppSol har tillsammans med Elbil Sverige instiftat priset SOLELBILEN som årligen delas ut till den elbil som har längst räckvidd på el.