GruppSol finns med på elbilsmässan eCar Expo http://ecarexpo.se/ i Göteborg den 30e nov – 2e december i Elbil Sverige monter. Under mässan kommer vi visa upp vår tjänst www.solelbilen.se som enkelt räknar fram hur många solcellspaneler som det krävs för att täcka den årliga körsträckan av en elbil.

Den 30e november kommer GruppSol och Elbil Sverige dela ut ett nytt pris “SOLELBILEN 2018” till den elbilstillverkare som utvecklat den mest energieffektiva elbilen som kör längst på årsproduktionen som en solcellspanel ger. Missa inte denna prisutdelning som kommer ske 13.30 den 30e november i Elbil Sveriges monter.

GruppSol och Elbil Sverige arrangerar också ett eget seminarium “elbilar och solceller” den 30e november kl 14.00 vid lokalen World Trade Center Mässans Gata 10. Elbil Sveriges ordförande Magnus Johansson är en känd profil i elbils Sverige och Magnus har även kört på egenproducerad solel sedan många år tillbaka kommer gå igenom det mesta du bör veta om elbilar. Mattias Hansson ordförande i GruppSol kommer att presentera hur du kan investera i en självförsörjande solcellsanläggning som täcker både ditt hus elförbrukning och din elbilsförbrukning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.