Med anledning av Covid-19

Som alla vet råder det en unik och utmanande situation i Sverige och globalt på grund av Covid-19.

Denna situation påverkar många branscher och vi vill därför uppdatera er om hur läget är för GruppSol.

Hälsa, trygghet och säkerhet har alltid högsta prioritet hos oss. Vår strävan att hjälpa privatpersoner och företag att göra lönsamma miljöinvesteringar fortsätter med oförminskad kraft, men vi anpassar vårt arbete enligt de rekommendationer och direktiv som Regeringen och Folkhälsomyndigheten löpande ger ut. Bakgrunden är att minska smittspridningen, minska trycket på sjukvården och skydda de mest utsatta.

Vi tar ansvar genom att visa omtanke för våra kunder, medmänniskor, partners och vår personal. Det gör vi bland annat genom att GruppSols personal sedan några veckor arbetar helt online när så är möjligt och seminarier sker online. Träffar vi kund eller partner håller vi avstånd och tar inte i hand. Viktigt att poängtera är att rådande situation inte innebär någon begränsning i vårt arbete utan innebär bara att vi behöver arbeta på ett lite annat sätt och med andra verktyg.

Vi hjälper våra kunder vidare i sin resa mot 100% solel till elbil och fastighet. Det gör vi genom att erbjuda marknadens vassaste produktionsanläggningar anpassade för just Ditt hus till gruppköpspris. Vill Du att vi genomför en kostnadsfri förstudie av Din fastighet – varmt välkommen att ta kontakt med GruppSol via info@gruppsol.se!

Med vänliga hälsningar, GruppSol

Leave a Reply

Your email address will not be published.