GruppSol har bytt namn till raymond.

Hållbarhet

På gruppsol tar vi ett stort ansvar för arbetsmiljö, säkerhet, mångfald och jämställdhet. Vi är stolta över hur vi kvalitetssäkrar, producerar och installerar våra solceller. Tillsammans med våra kunder går vi mot visionen “100% solel till din fastighet och elbil”.

ANSVAR FÖR KLIMATET

På GruppSol tar vi ett stort ansvar för klimatet, arbetsmiljö, säkerhet, mångfald och jämställdhet. Vi är stolta över hur vi kvalitetssäkrar, producerar och installerar våra solceller. Våra leverantörer finns i Sverige, Europa och i Asien och har valts ut med omsorg och hänsyn till minimal klimatpåverkan. Ett exempel är en av våra leverantörer i Asien som har 8000 solceller på fabrikens tak samt 169 000 paneler i en egen solcellspark som täcker 100% av fabrikens elkonsumtion.

VillaZero – Sveriges mest miljövänliga hus
VillaZero är ett koncepthus i trä från Fiskarhedenvillan som tillverkas med minimal CO2 påverkan. I husets konstruktion finns ingen betong. När de skulle välja tak så blev valet Smart Solar Roof high performance solcellstak kombinerat med ett trätak. Huset blir koldioxidneutralt på endast 7 år. Länk till VillaZero: https://www.instagram.com/villazeroborlange/?hl=en