Vi ses på eCar Expo i Stockholm 29 april – 1 maj

SAMARBETSPARTNERS

STARKA SAMARBETEN GER TRYGGHET FÖR VÅRA KUNDER

GruppSols strategi är att välja de bästa tillverkarna och installationspartners för att du som kund skall få den bästa och mest framtidsäkra lösningen.

Genom stora inköpsvolymer har vi möjlighet att samarbeta direkt med de största solcellstillverkarna i världen, företag som Ferroamp, Huawei, Nilar, Fronius mfl utan dyra mellanhänder vilket ger dig som kund ett mer konkurrenskraftigt erbjudande. GruppSol har också ett eget lager i Kungsbacka vilket ger dig snabba leveranser över hela Sverige.

Vår utvecklingsavdelning utvecklar och kravställer egna produkter anpassade för den nordiska marknaden. De ledande solcellsfabrikerna i Asien producerar SVERIGEPANELEN och SMART SOLAR ROOF med marknadsledande teknisk specifikation och design.

Våra installationspartners och elektriker finns lokalt över hela Sverige.

GruppSol har på kort tid blivit största återförsäljare mot villamarknaden för Ferroamp. Vi jobbar direkt med Ferroamp utan några dyra mellanled och lagerför deras produkter i vårt lager i Kungsbacka. 

Ferroamp tillverkar deras smarta Energyhub och batterilager och inom kort även likströmsladdare. De säljer också batterier från Nilar och Pylontech. 

Nilar är en innovativt svenskt batteritillverkare som certifierat sina batterier mot Ferroamp Energyhub. Deras mindre hembatteri på 5.75kWh har GruppSol sålt in till ett stort antal villaägare i Sverige. 

Nilar’s kommande hydridbatteri är unikt och kan när batteriet degraderas kan man enkelt genom att byta väska och göra en kemisk process uppnå minimal degradering igen. 
Denna innovation är de ensamma om!

EGNA VARUMÄRKEN OCH PRODUKTER
För att möta marknadens efterfrågan på unika prisvärda premiumprodukter har vi en egen utvecklingsavdelning som utvecklar egna innovativa solcellsprodukter som tillverkas av ledande fabriker globalt.
Bland GruppSols produkter finns: 

– SVERIGEPANELEN som är den första solcellspanel som kravställs och utvecklas för nordiska förhållanden och optimerad för olika målgrupper som värdesätter design/estetik, högst WATT mm

– SMART SOLAR ROOF är vårt prisbelönande SMARTA solcellstak som sätter en ny standard avseende design/estetik, WATT/m2, hållfasthet, brandsäkerhet (brandklass A tål 1000 grader)

– SOLCELLSCARPORT & SOLCELLSTERASS är en unik design produkt i svensk limträ. Finns för både en bil med plats 12st solceller (ger en årlig körsträcka på 3000mil) och för 2 bilar med plats för 24st solcellspaneler (ger en årlig körsträcka på 24st paneler)

Vi erbjuder kostnadsfri förstudie samt offert för dig som funderar på att investera i solceller.

GruppSol är annorlunda – vi erbjuder lokala gruppköp utan några mellanhänder. Vi kravställer egna prisbelönta produkter för nordiskt klimat med bästa design, hållfasthet och garantier.

Features