info@gruppsol.se   46 (0)10-188 20 30  Monday - Friday 8 AM - 5 PM
0
  • Cart

SAMMARBETSPARTNER

STARKA SAMARBETEN GER TRYGGHET FÖR VÅRA KUNDER

I GruppSols strategi är det viktigt att välja de bästa tillverkarna och bästa installationspartnerna för att du som kund skall få den bästa och mest framtidsäkra lösningen. 

Genom stora inköpsvolymer har vi möjlighet att arbeta direkt med företag som Ferroamp och SolaX mfl och kan då köpa produkter utan dyra mellanhänder vilket ger dig som kund ett mera konkurrenskraftigt pris. GruppSol har också ett eget lager i KUNGSBACKA vilket ger dig snabba leveranser över hela SVERIGE. 

Vår utvecklingsavdelning utvecklar och kravställer egna produkter anpassade för nordiska marknaden. De ledande solcellsfabrikerna i Asien producerar SVERIGEPANELEN med marknadsledande teknisk specifikation och design. 

Våra installationspartners och elektriker finns lokalt över hela Sverige. 


FERROAMP

GruppSol har på kort tid blivit största återförsäljare mot villamarknaden för Ferroamp. Vi jobbar direkt med Ferroamp utan några dyra mellanled och lagerför deras produkter i vårt lager i Kungsbacka. 

Ferroamp tillverkar deras smarta Energyhub och batterilager och inom kort även likströmsladdare. De säljer också batterier från Nilar och Pylontech. 

SOLAX

Solax har tecknat ett Nordiskt försäljnings avtal med GruppSol avseende deras växelriktare, batterilagring och offgrid moduler. 

Solax har en mycket konkurrenskraftig produktportfölj med  strängväxelriktare och framtidsäkra hybridväxelriktare som kan kompletteras med batterilagring med stöd för offgrid/nödström redan idag. 

NILAR

Nilar är en innovativt svenskt batteritillverkare som certifierat sina batterier mot Ferroamp Energyhub. Deras mindre hembatteri på 5.75kWh har GruppSol sålt in till ett stort antal villaägare i Sverige. 
Nilar kommande hydrid batteri är unikt och kan när batteriet degraderas kan man enkelt genom att byta väska och göra en kemisk process uppnå minimal degradering igen. Denna innovation är de ensamma om! 

EGNA VARUMÄRKEN OCH PRODUKTER

För att möta marknadens efterfrågan på unika prisvärda premiumprodukter har vi en egen utvecklingsavdelning som utvecklar egna innovativa solcellsprodukter som tillverkas av ledande fabriker globalt. 
Bland GruppSols produkter finns: 
– SVERIGEPANELEN som är den första solcellspanel som kravställs och utvecklas för nordiska förhållanden och optimerad för olika målgrupper som värdesätter design/estetik, högst WATT mm

– SMART SOLAR ROOF är vårt prisbelönande SMARTA solcellstak som sätter en ny standard avseende design/estetik, WATT/m2, hållfasthet, brandsäkerhet (brandklass A tål 1000 grader)

– SOLCELLSCARPORT & SOLCELLSTERASS är en unik design produkt i svensk limträ. Finns för både en bil med plats 12st solceller (ger en årlig körsträcka på 3000mil) och för 2 bilar med plats för 24st solcellspaneler (ger en årlig körsträcka på 24st paneler)