OM GRUPPSOL

GruppSol AB är ett innovativt företag inom solcellsbranschen som samlar ihop ett stort antal intresserade personer/fastigheter som tillsammans initierar köp av solceller, inverters och installationer till kraftigt rabatterade priser.

Köpprocessen av solceller nedan bild visar skillnaden mellan traditionella inköp där en Svensk återförsäljare köper produkterna av en lokal grossist jmf mot GruppSol som med sina stora volymer kan köpa direkt från tillverkare och via projektpriser och containerinköp uppnå stora rabatter.

Företaget GruppSol har sitt ursprung från Facebook gruppen Kollektiv inköp av solcellsanläggning 2018-2019 som startade upp i juni 2018 och på kort tid blivit en av de största Facebook sidor kring solceller i Sverige. För att kunna möte den stora efterfrågan av solcellsanläggningar och ha möjlighet att kunna köpa produkter direkt från de största tillverkarna kommersialiserades konceptet till ett företag GruppSol. 

GruppSols affärside är att via stora kollektiva inköp erbjuda marknaden de mest konkurrenskraftiga priserna på kvalitativa produkter inom solenergi inklusive kompletta installationer över hela Sverige.

Kontoret öppet: 8.00 – 17.00, måndag – fredag

E-post : info@gruppsol.se

Facebook: Kollektivinköp av solcellsanläggning genom GruppSol.

Organisationsnummer: 556648-0124

 

ALLMÄN INFORMATION

Kontakta oss via formulär, telefon eller e-post

Kontorstid 08:00-17:00, Måndag-Fredag

Telephone: +46 (0)8-551 087 79  

E-post: info@gruppsol.se

Organisationsnummer: 556648-0124

STOCKHOLM

Postadress: Byängsgränd 14, 3tr, Årsta (Årsta Park kontorshotell)

Besöksadress: Byängsgränd 14, 3tr, Årsta

SANDVIKEN

Besöksadress: Högbovägen 45, 811 32 Sandviken

GÖTEBORG

Besöksadress: World Trade Center, Mässans Gata 10

REKRYTERING

GruppSol är inne i ett expansivt skede och söker duktiga medarbetare runt om i landet.